Cautare

1694 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin" (2.70 secunde)
A pornit din 2011 cand s-a spus despre mine ca am folosit cuvinte urate la adresa lui Vlad Munteanu, fost jucator de la Dinamo.
Munteanu '16, Grameni '54, Larie 84 (pen.) / Koljic '9, Cimpanu '48 Echipele de start: ... Munteanu, Ad. Mazilu Rezerve: Buzbuchi - Sirbu, Baravykas, Gustavo Henrique, Doukoure, Casap, Barbosa, Sali, V.
Dorinel Munteanu se teme ca jocurile de culise sa nu influenteze finalul acestui sezon. "La inceput nici n-am vrut sa intervin la interviu, nu mi s-a parut normal ca la Dej sa nu vina nimeni sa imi ia un interviu, dupa victorie, iar astazi sa fiu chemat.
Munteanu '75, '77 / Sapunaru '59, Dugandzic '86 p. ... Munteanu, Mazilu Rezerve: Buzbuchi, Sirbu, K. Boli, Casap, K. Doukoure, Mateus Barbosa, Sali, N.
Munteanu 86 / Ad. ... Munteanu, Mateus Barbosa Rezerve: Buzbuchi - Sirbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, V. Morar, Sali, I. Cojocaru Antrenor:
Munteanu 43, 62 pen. ... Munteanu, Sali Rezerve: Aioani - Nedelcu, Grameni, Doukoure, L. Banu, I. Cercel, Stoian, V. Morar, Mateus Barbosa Antrenor:
Roman 64 / Budescu 9, Rivaldinho 16, Louis Munteanu 45+8 Echipe de start: ... Popescu, Kiki - Vina, Artean, Grameni - Rivaldinho, Louis Munteanu, Budescu REZERVE:
Munteanu 23' 56' Echipe de start: ... Munteanu, R. Deaconu Rezerve: S. Musat, D. Grosu, Casap, Budescu, L. Andronache, Rivaldinho, L.
Louis Munteanu 36 (pen.), 52, Queiros 54 / Mitrita 77 (pen.), 89, 90+7 (pen.) Echipe de start: ... Munteanu, Andronache Rezerve:
La manifestarea care a avut loc la Sinagoga Mare din Capitala trebuia sa participe si presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a anuntat in ultimul moment ca treburi importante de stat fac imposibila prezenta sa.
Indiferent cine a organizat puciul de la Ankara, ceea ce se intampla in prezent in Turcia poarta numele de terorism de stat â€" adica folosirea de catre autoritatea publica a fricii ca mijloc de guvernare.
Intotdeauna hegemonii care nu au putut controla un teritoriu, au folosit, in lupta cu rivalii care il controlau, strategia incurajarii nationalismului comunitatii etno-culturale traitoare acolo.
Cea mai semnificativa parte a mostenirii este insa suma de 602.735 de dolari, primiti de catre Dana Nastase de la o matusa.
Conducerea Partidului Initiativa Nationala (PIN) a solicitat presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului sa-l sanctioneze pe senatorul UDMR Gyorgy Frunda (foto) pentru recomandarea de a se respecta, la nivel legislativ si constitutional, standardele europene privind minoritatile, pe care a propus-o Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).
Bórbely a comentat astfel intentia Consiliului National Secuiesc, condus de Csapo Jozsef, de a lansa la 15 martie o proclamatie pentru infiintarea ¥inutului Secuiesc ca regiune autonoma. ... In ultimii 15 ani, de fiecare data am primit scrisori de la primul-ministru sau de la Presedintie (a Romaniei, n.r.).
Occidentul cu al sau acquis comunitar nu accepta decat ce ii convine - sa ne referim la dublul standard in ce priveste deciziile Curtii Constitutionale din Romania in 2012 si respectiv 2017.
Un precedent funest de segregare religioasa si etno rasiala: ... Mihai Milca) - continuare - In Noul Testament pot fi intalnite nu putine referiri, deloc elogioase, la adresa evreilor al caror Tata este Diavolul sau la Sinagogile lui Satan.
Un precedent funest de segregare religioasa si etno rasiala: ... Sentimentele de admiratie erau mai pronuntate chiar in cazul evreilor galitieni, de la frontiera Rusiei cu Germania si Imperiul Habsburgic.
Traian Basescu a participat la talk-show-ul "Taifasuri electorale", la Etno TV. ... "Nu vreau sa apelez la o vorba populara. ... Basescu nu a uitat sa critice un "caraghios de poet", care a ironizat afirmatiile sale de la toate mitingurile electorale despre marinarii care poarta tricolorul in suflet.
Propunerea se afla in procedura parlamentara la Senat si daca va deveni lege, plantele si substantele halucinogene vor fi interzise complet in Romania. Propunerea a primit deja aviz favorabil de la Comisia pentru sanatate publica din Senat.
google-analytics.com